Hisec ajtó zárcsere nélkül

Hisec ajtó zárcsere elengedhetetlen feladat az Ön biztonságának és az értékeinek védelme területén! Egy HiSec ajtóban lévő eredeti zárbetét amely még nem került lecserélésre mert nem tört bele a kulcs, vagy a kulcs kihúzásakor nem jött ki a zárbetét közepe, esetleg bele sem lehet illeszteni a kulcsot illetve nem törtek be rajta letapogatással vagy álkulccsal rés lehet a pajzson!

A fent felsorolt működés ellenes tényezők és behatások a nap bármely órájában problémát okozhatnak lakásba való be illetve kijutásban.
Sok esetben éppen akkor mikor Önnek halasztatlan és fontos időre előre megbeszélt találkozója lenne.
Volt olyan HiSec ajtó tulajdonos aki a nyaralását volt kénytelen elhalasztani mert az ajtó működésképtelenné vált a zárbetét miatt.
Akadt olyan felhasználó aki éppen még életjeleit adta az ajtó nyitás után mert az ajtó zárszerkezete nem akart kinyílni a hozzátartozójának
aki napok óta nem volt elérhető. És nem utolsó sorban volt olyan ügyfelünk is aki a gyermekét a lakásban hagyva levitte a szemetet majd
visszafelé mikor ki a karta nyitni a HiSec ajtó zárbetétet már nem tudta működésre bírni.

Percek, órák telhetnek a megoldásig pedig Ön csak egy telefonhívásra van a megoldástól!
Egy szó mint száz a HiSec ajtó zárcsere ezért fontos!

HiSec ajtó zárcsere azonnal +36 70 2000 400

Hisec ajtó zárcsere esetén sporoljunk e?

 

Az előre nem látható és érezhető hibákon túl Ön egy HiSec ajtó zárcsere alkalmazásakor spórol!

Nézzük a tényeket amit pénzben mérve nyerhet ha olcsóbb vagy gyári Hisec ajtó zárcsere által végzett munkát igényel. Az internet sztrádája telis tele van eladókkal. Ki ki a maga nagyra értékelt termékét fényezi mert elsősorban igy marad a munkán haszon. Ha a HiSec ajtó oldalán talál terméket az a gyári Kínai zárbetét lesz melyet 7.500 ft os áron meg tud rendelni. Ezzel egy százalékot sem emel azon a biztonsági szinten amit most képvisel, és a fentiekben felvázoltunk. A terméknek van kiszállítási díja mely további 2/3.000 forint. Valakinek aki hozzáértő és szerszáma is van beszerelést kell alkalmazni. Lehet ez a szomszéd, házmester, rokon, barát ezért így erre a költségre egy pár dobozos sör illetve egy hálát számolunk. Már ha sikeres a beépítés és nem okoz nagyobb problémát a hozzáértő személyzet. Cirka 13.000 forintos összegnél járunk. Mit tudunk megvédeni ebből a költségből? A válaszadás jogát fenntartom! Válaszolják meg maguknak.
És mi az amit nem kaptunk meg a folyamat során? GARANCIA!

Cégünk Hisec ajtó zárcsere során minimum Mabisz 5 minőségű zárbetétek cseréjében vesz részt! Ennek az előre pozicionálható költsége 15.900 ft +áfa tól 25.000 ft + áfa költségig terjedhet az a HiSec ajtó vastagságának mértékében. Ha ennél magasabb biztonság elérése a cél akkor sem lépjük túl a 35.000 ft + áfás értékhatárt amely nem a csillagos ég! Ezért felfúrás, letapogatás, savazás, törés és illetéktelen kulcsmásolással védett Mabisz 6 HiSec ajtó zárcserét kap egy év garanciával!
18.000 forint az az összeg amelyet Ön kockáztat.
Ezért működésképtelen és biztonságtechnikailag alacsony minőséget enged be az életterébe. Gondolja végig mire költi el egy évben ezt a plusz költséget. Egy parkolási büntetés, egy gyorshajtás, egy vacsorán a barátokkal rokonokkal eltöltve még egy kör kérése, egy jobb cipő megvásárlása mind mind plusz költséget emészt fel.
Az a Hisec ajtó zárcsere amely megfelelő minőségben van elvégezve több évre biztosítja értékeinket és szeretteinket nem egy alkalomra vagy helyzetre való javításra szolgál.

Mit spórol még? Spórol az idejével amit nem kell a Hisec ajtón kívül vagy belül töltenie a zárbetét romlása miatt, spórol minimum egy ajtónyitás összegét ha nem várja meg, míg a zárbetét teljesen felmondja a szolgáltatást.
És nem utolsó spórol egy lehetséges betörés áldozata ként amely minden nap jelen van a Hisec ajtó területén. A romlás és roncsolódás időszakát nem tudjuk meghatározni hiszen volt dolgunk olyan HiSec ajtó zárbetéttel amely hét hónapig bírta ellátni feladatát, és volt olyan gyári HiSec ajtózár betét is amely öt évig húzta az igát.

Ezek az alkatrészek előre nem kiszámítható működéssel vesznek részt a mindennapjainkban a bejárati ajtónk nyitását és zárását garantálva.
Van viszont egy olyan tényező amely a betörések statisztikáját növeli, ez a kulcs nélküli vagy álkulccsal való bejutás a Hisec ajtó zárbetétjein.
Jobbára minden napra számíthatunk egy ilyen megkeresésre Budapest területén, hiszen igen magas számban vannak jelen a HiSec ajtók típusai.
Akkor bukhatunk el minden máson és magunkon megspórolt összeget, költséget és időt ha betörnek a lakásunkba ilyen módon, hiszen a legtöbbször a biztosító nem vagy egész csekély mennyiségben vállal részt az eltulajdonított ingóságok realizálásában.

Teszi ezt azért mert mert a társaságok előírása a zárbetétek területén a Mabisz 5 minősítés követelmény!

Tudja hol kezdődik a biztonság? Ott ahol azt az Ön biztosítója megszabja!
Ezért mi nem engedjük, hogy a biztonsága e szint alatt maradjon a jövőben!
Cégünk kizárólag Mabisz 5 minőségű Hisec ajtó zárcsere műveletében vesz részt illetve a ha Ön úgy ítéli meg anyagi helyzetét, hogy ez a követelmény kevés az értékei védelmére abban az esetben magasabb indexű zárbetét termékcsalád alkalmazását tesszük lehetővé az Ön számára ezzel Ön spórol!

HiSec ajtó zárcsere azonnal +36 70 2000 400

HiSec ajtó zárcsere egy órán belül

 

Hisec ajtó zárcsere szolgáltatásainkat Budapest területén egy órán belül szállítjuk. Legyen szó akár zárcsere 13. kerület Angyalföld területén a segítségünkre számíthat. Termékeink a minősítés és megbízhatóság párhuzamos vonalát egyenesítik. Legyen szó a HiSec ajtó alsó zárcsere vagy felső zárcsere munkálatairól minden esetben elérhetőek vagyunk. Nem jelent problémát ha az ajtó kilincs is cserére szorul, hiszen a munkaterületünk a teljes HiSec ajtó tartozékaira is kiterjed úgy mint a HiSec ajtó kilincs vagy felső pajzs, illetve zárszerkezet. Szervizautóink magas készültséggel állnak helyt a mindennapi megkeresések folyamán. HiSec ajtó zárcsere technikusaink a szakmában eltöltött évek alatt olyan tapasztalatokkal és olyan technikákkal tudják magasabbra emelni az Ön biztonságát amelyre egyik illetéktelen behatoló sem készülhet! HiSec ajtó zárcsere műveletünk után a betörők nem járnak vendégségbe!

HiSec ajtó zárcsere azonnal +36 70 2000 400

 

                                                                                                  HiSec ajtó zárcsere

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk