Hívjon most! +36 70 2000 400

Zárcsere zárjavítás által biztonságot viszünk otthonába!

Zárcsere művelete éppen olyan fontos és szükséges mint egy megtakarítás tervezése.
Természetesen van aki csak a pénztárcájában tárol megfelelő összeget a napi kiadásokra és ezzel párhuzamosan van olyan vállalkozó akinek a napi kiadások bármelyikünk napi kiadásának tízszeresét, tartja otthonába a kifizetések gyors határideje végett.
Van olyan felhasználó aki a bank kártyát tartja előtérben, de ha biztonsági kód mellékelve van akkor azt szintén nem tudjuk megóvni ha betörések áldozatává vállunk.

Kevésbé vesszük számba azt a lehetőséget mely szerint áldozata lehetünk egy betörésnek amely a biztonsági bejárati és erkély illetve tároló és akár nyaraló ajtaját érintheti.
Zárcsere zárjavítás műveletét alkalmazhatunk bármely ajtó területén legyen szó fa,  fém,  vas, műanyag, Kínai vagy bármilyen típusú anyagból. 

Kivitelezése már korántsem ilyen egyszerű!
Minden egyes bejárati ajtó ugyanazon feladatok ellátására hivatott nem kevesebb mint, hogy védje a mögötte tárolt értékeinket, eszközeinket, megtakarításainkat, és személyes szféránkat.
Zárcsere esetén úgy kell megválasztani a kívánt terméket hogy ezeket a szempontokat a legvégsőkig kimerítse!

Nem lehet a véletlenre bízni a védelem sikerét hiszen sokszor nincs két lehetőségünk arra, hogy az össze spórolt értékeinket újra meg újra kitegyünk tálcán a bűnözök elé!
Ezért minden esetben a Mabisz minősített zárbetét ajánlott a zárcsere zárjavítás és az értékvédelem szempontjából!

zárkirály zárcsere

 

ZÁRCSERE MŰVELETEI AZ ALÁBBIAKBAN TÖRTÉNHET

 

 • BEJÁRATI AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • HISEC BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • TÖBBPONTON ZÁRODÓ AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • KERTKAPÚ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • GARÁZS ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • TÁROLÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • NYARALÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • IRODA ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS
 • BELTÉRI AJTÓ ZÁRCSERE ZÁRJAVÍTÁS

ZÁRCSERE ÉLETHELYZETEK VÁLTOZÁSA MIATT ELKERÜLHETETLEN

 

Az életünk során nap mint nap olyan helyzetek állhatnak elő amelyek sokszor azonnali zárcsere zárszerelés zárjavítás műveletét követelik meg!
Fennállásunk során olyan lehetetlen helyzetekkel találkoztunk Budapest területén amelyben ember legyen a talpán aki meg tud állni.
Példának okáért vegyük elő azt a zárcsere alkalmazást melyre azért szükség mert egy eladó ingatlan biztonsági ajtójának a kulcsa az ingatlanosnál maradt aki időközben lemondott az értékesítéséről de a kulcsokkal nem számolt el.
Márpedig ha jön a következő vevő akkor nincs mese mutatni kell, hiszen az idő szorít, a pénz jól jönne minnél elöbb!

Következőkben beszélhetünk a párkapcsolat változásáról is mikor reggel kilépünk az ajtón még házasok vagyunk, mire este hazatérünk már csak elvált férj vagy feleség. 
Legjobb megoldás ebben az elcsépelt helyzetben ha zárat cserélünk hiszen az ügy lezárásig minden anyagot, ingóságot, és bizonyítékot meg kell őriznünk!

Végrehajtásból származó ingatlan vásárlása is kényes helyzete a zárcsere alkalmazásának, hiszen itt át nem adott kulcsok és sok más nehezített pontok legvégső stádiuma az ajtónyitás feladata és nem utolsó sorban a zárcserezárjavítás zárszerelés művelete.

Beszéljünk arról is, hogy a zárak elromlanak, elkopnak, gyengébb szerkezettel kevésbé vagyunk biztonságban.
Egy bejárati ajtón működő három zárból ha az egyik elromlik, vagy beletörik a kulcs és nem akarjuk használni mert még van kettő rajta kívül az a legrosszabb meglátás a jövőre nézve.

Ebben az esetben 33,3% ban segítjük a bűnözök bejutási lehetőségét az értékeinkhez és személyes életterünk meglátogatását segítjük elő.

Egyszóval sorolhatnám még milyen széles spektrumú a az élethelyzetekben fellépő zárcsere alkalmazása mely az elmúlt tizenöt év alatt gyűlt össze gondolataimban de inkább a helyes megoldásra fókuszálok!

 

 ZÁRCSERE SAJÁTOS SZEMSZÖGÜNKBŐL

Minden lakó és felhasználó egyedi!
Ezért egyedi zárcsere zárjavítás zárszerelés munkát igényel és egyedi biztonságtechnikai felvértezésre tervezésre van szükség!
Nem ugyan azokat az irányelveket követjük, minden felhasználónak más igényt kell kielégíteni.

Fiatalok körében akik a 90 es és 2000 években már fel ismerték a hírek és azokban szereplő tényeket melyek a vagyonvédelem negatív zuhanását igazolták, azóta is megállíthatatlan folyamatban zuhannak alá.
Ez korántsem változó mutató. 
Inkább a negatív vonal alá tehető a mérce és mindennaposak lettek, lehetnek a vagyon elleni bűncselekmények.

Ezzel szembemenően az idősebb korosztály még bizakodó és hisz abban, hogy a szomszédok figyelme, vagy egy házi állat megoldást jelenthet a védelem szempontjából.
Hisznek ebben mert a korosztály úgy nőtt fel, ha netán a szomszéd elutazott akkor nyitva hagyta az ajtót a lakásán, hogy a szomszéd meglocsolhassa a virágokat és addig is szellőzzön a lakása.
Sosem volt ebből gond.
Óriási változás nincs ebben a szegmensben.
Alakalom szüli a tolvajt ezt állítom és az alkalmakat bizony mi hozzuk létre abban a hitben élve, hogy hozzánk miért törnénk be, és mit tudnának tőlünk elvinni.
Ezen téveszmék feloldása és egy kis elszántság a zárcsere zárjavítás zárszerelés területén nagy progresszivitást eredményezhet a biztonságunk terén.
Higgyék el nekem, ki másnak, hogy mindig ott fog történni a betörés ahol a leggyengébb zárástechnika van alkalmazva a bejárati ajtók zárcseréje területén.

Minél jobb erősebb, biztonságosabb termékeket helyezünk el a biztonsági ajtónkon akár pót zár szereléssel vagy hevederzár szerelést iktatunk be már beléptünk a biztonság vonalába.  Ha képesek vagyunk előre megtervezni, hogy milyen reálértékeink vannak és azt milyen módon és mekkora költségből tudjuk a családtagjaink számára megóvni akkor ez egy kimondottan jó üzlet.

Zárkirály zár csere

 

ZÁRCSERE A MEGELŐZÉS FOLYAMATA LEHET

Zárcsere zárjavítás alkalmával a prevenció a legfontosabb lépés amit ki kell használnunk!
Úgy ahogy az egészség területén a megelőzés a megtartás a legfontosabb tényező mely meghosszabbítja földi életformánk megtartását vagy növelését ez igaz a biztonsági kialakítások alkalmazásában is.

Minőségi ételek, italok, magas vitamin tartalmú gyümölcsök, kimagasló termékek fogyasztása jelentős mértékben növelheti az életciklusunk elhúzódását.
Miért ne tennénk ezt a biztonság és értékvédelem területén is meg?
Megelőzhető lehet a betörések sokasága ha minden ügyfél azt a vonalat képviselné, hogy hozzá is betörhetnek!

Ennek az ellenkezője kering a levegőben, sokuktól érdeklődve azt a választ kapom, hogy miért éppen az én ajtómat törnék fel?
Hát elmondom.
Azért mert a betörő társasalom ezt a rést kihasználva térképezi fel a lakások első számú védvonalát akár a biztonsági ajtót.
Legtöbbünk még arra sem hajlandó, hogy azzal foglalkozzon, hogy csekély vagy nagy mennyiségű értéket akár elrejtsen.
Fiókokba, polcon, látható és kiszagolható helyeken tartanak olyan értékeket melyek ha eltűnnek fájdalmasan érinthetnek.
Felelőtlenül óvjuk szeretteink és összespórolt tárgyaink, készpénzünk reálértékét!

Gondoljunk csak bele, egy plusz zár felszerelése, vagy egy hevederzár, egy minőségi zárszerelés és a zárcsere mennyit javíthat a biztonsági vonalunkon!
És ennek az ellenértéke nem egy illetve két millió forint!
Egy zárcsere zárjavítás alkalmával a normál díjszabás értékénél a jobb minőségi indexekkel ellátott zárbetét csak tíz vagy tízen pár ezer forintnyi érték az amelyet nem kockáztatunk a jobb felhasználhatóság és a maximális védelem érdekében.
Holott az életünk más terén például egy mozi film megnézésénél hajlandóak vagyunk olyan helyre kérni jegyet ahonnan jobban látni a filmet és nem esnek át rajtunk miközben ki be sétálnak a vetítés alatt.

Továbbmegyek.

Minap láttam egy hipermarketben sérült zöldség árusítása folyt egy régióban.
Semmi bajuk nem volt csak a szállításkor keletkezett külső hatások során veszítettek az esztétikai állapotukból.

Vevők 10 % sem vetett rá figyelmet pedig aznapi vagy másnapi felhasználásra kiválóak voltak.
Szóval nap mint nap választjuk a prémium minőséget az élelmiszer, a ruházat, telefonok, autók, az otthonok belső enteriőrje és saját életterünk területén ám a biztonságunkért és a zárcsere kivitelezésért keveset tudunk áldozni.
Ezen ha tudunk változtatni akkor beszélhetünk pozitív prevencióról és kevesebb vagyon elleni bűncselekmény történne ma Magyarország területén. Zárkirály zárszerviz ezt a vonalat képviseli és ezt az igét hirdeti a zárcsere alkalmazásában!

Ezért a zárcsere technológiánk az Ön jövőjének a biztonsága!

zárkirály hevederzár szerelés

 

MIT VESZÍT HA ZÁRCSERE MŰVELETÉT ELHALASZTJA?

Manapság egyre nehezebb ingatlanhoz jutni hiszen az ingatlan piaci árai az egekben szárnyalnak.
Évek óta tartó spórolás és megszorítások árán, akár kölcsön és hitel alkalmazásával tudunk előrébb jutni ha nem akarunk életünk végéig albérletben lakni.
Egy ingatlan árverezése vagy végrehajtásból származó lakás megszerzése már már kuriózumnak számít de már ide is elért a piac magas ár érték aránya.
Tehát tudjuk, hogy olcsón már kevésbé lehet ingatlanhoz jutni.
Ezért próbálunk minél alacsonyabb költségvetési praktikákat és taktikákat bevetni annak reményében, hogy mindenre maradjon a költségvetésünkből a felújítás során.
Igen ám de ha a zárcsere zárjavítás zárszerelés műveletén spórolunk abban az esetben károsultak is lehetünk!
Egy két konkrét és megtörtént eseményt sorolnék fel mely során az ügyfél minden esetben pár tízezer forint megspórolásával több százezres kiadást és hátrányt szenvedett el.
Lakás felújítás során a szakemberek kézről kézre adják a bejárati ajtónk kulcsát hiszen a munka mellett kevésbé vagy egyáltalán nem tudjuk egész nap felügyelni a kivitelezést.
Volt arra példa, hogy a bejárati ajtóba azért kértek kimondottan olcsó zárbetétet mert úgyis le lesz cserélve ha munkások végeztek.
Ezt kihasználva az éjszaka leple alatt a réz fűtés csöveket és a kondenzációs gázkazánt reggelre eltulajdonították.
Pedig a biztonságra pazarolt pénz értéke ötven és százezer forint között mozgott volna így máris milliós kár keletkezett!
Az ügyfél bőszen lobogtatta a biztosítóval kötött szerződést mely telefonban kötetet így nem ellenőrizte és nem mondta el neki senki, hogy ha nem Mabisz minősített zárakkal van felszerelve a bejárati biztonsági ajtó abban az esetben is fizet a biztosító csak nem a teljes kárigényt!
Tehát a biztosító fizetett de abból csak a bejárati ajtót lehetett helyreállítani.
Így a spórolásból lett óriási kiadás tovább nehezíti és hosszabbítja meg a kivitelezés folyamatait.

Másik kényes ügy amikor házastársunk vagy esetleg akár magunk is úgy gondoljuk, hogy ez a kapcsolat nem mehet tovább ebben a formában és valljuk be a többség háborúban élesíti kardjait és küldi harcba fekete seregét.
Válások talán mondható sosem végződnek barátságosan ezért mint minden háborúban itt is lesznek vesztesek és veszteségek.
Az, hogy ilyen esetben kinek a kára lesz majd a zárcsere hiánya nehéz megjósolni.

Zárcserének műveletei tévhittel szembemenően nem a zárszerelőt gazdagítja csak, hiszen cserébe ha megfogadja a tanácsok sokaságát amit a helyszínen az ügyfelei elé tár olyan információhoz juthat melyből kevésbé jöhet ki veszteségesen de ehhez óriási megfontoltság és előre látás kell hogy legyen az ügyfeleink részéről!

Mi személyesen prezentáljuk a lehetséges kimenetelek sokaságát amely egy betörés lehetséges kimeneteliről adhatnak tanúbizonyságot a jövőre nézve.
Akik megfogadják tanácsainkat károsultként még nem jelentkeztek!
Éppen ellenkezőleg.
Van olyan ügyfelünk aki hálálkodva hívott fel minket és köszönte meg, hogy a Kínai Hisec biztonsági ajtóját erősítettük meg ezért a betörők a szomszéd ajtót választották célul!

Ilyen és ehhez hasonló formában nyilvánul meg a Budapestet átölelő zárcsere kivitelezéssel kapcsolatos szolgáltatásunk.

Ezért keresünk folyamatosan ügyfeleket a zárcsere kivitelezési folyamataira, hiszen a munkáink során az előző ügyfelink már a biztonságot nyújtó otthont élvezik.
Zárkirály zárszerviz az Önök szolgálatában Budapest területén elérhető zárcsere szolgáltatást biztosít!


Érdekli zárcsere időpontja?

+ 36 70 2000 400 Non stop

ZÁRCSERE BUDAPEST TERÜLETÉN EGY ÓRÁN BELÜL

 

Zárcsere zárjavítás Budapest területén egy órán belül elvégezhető feladat!

Erre a kivitelezésre kereshet időpontot előjegyzéssel, de válaszolunk akut zárcsere megoldásokra így részünkről a feladat megrendeléstől számítva egy órán belül realizálódhat! Budapest területén hozzávetőlegesen kétmillió lakos él.
Számolhatunk nyolcszázezer és egymillió körüli létszámban jelenlévő bejárati ajtóval.

Óriási tapasztalat és megannyi alkatrész szükséges a minden igényt kimerítő zárcsere munkavégzéséhez.

Nagy számban jelenlévő fém, biztonsági, műanyag ajtók számos eltérő méretekkel rendelkeznek nem beszélve a zárbetétek minőségében rejlő kockázatok és a hozzá tartozó kulcsok számának variálhatósága amely kényszeríti a vásárlót a szakember igénylését a zárcsere kivitelezésében.

Ott ahol a Zárkirály zárszerviz végzi a zárcsere munkálatait, a betörök nem járnak vendégségbe! Közel húsz éves tapasztalattal bírunk a zárcsere Budapesti szektorában!
Ez idő alatt egyetlen vásárlónkat sem hagytuk cserben a zárcsere munkafolyamat kivitelezésénél. Volt ahol zárcsere volt a megrendelés, de zárrendszer kialakítása lett a végső megrendelés.

Új építésű ingatlanok kivitelezői után zárat cseréltünk, akár a tároló ajtók spektrumát nézve. Idestova húsz éve járjuk Budapest utcáit, már már telefonon tartott kommunikáció során tudjuk, látjuk a láthatatlant, hiszen az elmúlt idő zárcsere munkáiban teljesedett ki.
Ki más tudná precízebben, és pontosabban elvégezni a zárcsere munkálatait mint egy óriási tapasztalattal bíró, és Budapesti helyismerettel rendelkező cég?

Zárcsere technikusaink várják hívását! +36 70 2000 400

ZÁRBETÉT CSERE GARANCIÁVAL

Zárcsere esetén nyilván való, hogy garanciát is biztosítunk!
De felhívom a figyelmet arra, hogy a zárcsere kivitelezésekor a zárbetét a garanciális eszköz amelybe a kulcsot helyezzük be!
Találkoztunk olyan reklamációs probléma forrásával amely a zárbetét csere után merült fel pár hónap elteltével.
Probléma forrását az ajtó szerkezet okozta és nem a zárbetét.

Kiérkezésünkkor a kilincs takaró lemeze lazult meg mert a zárbetét körül a fa anyag konkrétan elszáradt, szétmállott, így a csavar nem tudta megtartani a zárbetét takaró lemezét!
Vázoltuk a tényállást ügyfelünkkel szembe aki megértette, hogy a zárbetét garanciális tevékenységéhez ennek semmi köze nincs!
Egyszóval a zárcserénél kiterjedt munkára vállalunk garanciát és az a zárbetét működésével kapcsolatos felhasználást érintik.

Amennyiben a zárbetét a probléma forrása abban az esetben 24 órán belül vállaljuk a vonatkozó szabályozásban zárcsere műveletét. Mivel minden termékünk mabisz minősített így termékek különleges ellenőrzéseken esnek át.

Nagyon kevés százalékú zárbetét hibásodik meg a felhasználási 5 éven belül, köszönhetően a magasan tartott előírásoknak és az alkatrészek minőségi anyagfelhasználásának köszönhetően.
Gyári 12 hónap garanciát biztosítunk minden elvégzett zárbetét csere kivitelezésünk után!

Zárbetét csere időpontja érdekli?tel:+36702000400

Zárjavítás I. kerület Zárjavítás II. kerület Zárjavítás III kerület Zárjavítás IV. kerület
Zárjavítás V. kerület Zárjavítás VI. kerület Zárjavítás VII. kerület Zárjavítás VIII. kerület
Zárjavítás IX. kerület Zárjavítás X. kerület Zárjavítás XI. kerület Zárjavítás XII. kerület
Zárjavítás XIII. kerület Zárjavítás XIV. kerület Zárjavítás XV. kerület Zárjavítás XVI. kerület
Zárjavítás XVII. kerület Zárjavítás XVIII. kerület Zárjavítás XIX. kerület Zárjavítás XX. kerület
Zárjavítás XXI. kerület Zárjavítás XXII. kerület Zárjavítás XXIII. kerület  
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk