Hívjon most! +36 70 2000 400

Zárcsere árak Budapest területén "❤"

Zárcsere árak Budapest

Zárcsere árak meghatározásához fontos az ajtózár méretezése, minőség, kulcsok száma és nem utolsó sorban elhelyezkedése a bejárati ajtón!

Zárszerelőnk segít a árajánlat felmérésében +36 70 2000 400

Bár a fentieket figyelembe véve a legpontosabb ár minden esetben Önnél a helyszínen adható az igények felmérésekor.

Tudjuk, hogy mára mindenkinek az ajtózár cseréjének az ára fontos ezért így a legfelső sorban tájékoztatjuk Önöket több munka kivitelezésének áraival.

Zárcsere árak 2023 ban  Budapest területén:

 

Cégünk kizárólag magyar Mabisz minősített zárbetéteket forgalmaz!
Ezért nálunk silány minőségű Kínai vagy elzett zárak nem kaphatóak!

Alap zárbetétek: 9.900 forint + áfa tól 15.000 forint + áfa tartományig elérhetőek.
Ez az ajtózár egy normál bejárati ajtó vastagságot kiszolgál 5-6 cm   és a felső ár a legvastagabb műanyag ajtóknál áll meg ami cirka 10 -11 cm vastagságban van jelen.

Ennél lehetnek esetekben nagyobb extrém méretekkel rendelkező egyedi gyártású fa, fém, műanyag bejárati ajtók amelyek zárait le kell cserélni itt egyedi árainkat a helyszínen tudjuk prezentálni, amely fűgg a kulcsok számától, minőségtől.

Vas ajtóban, rácsban lévő tollas zárak: 15.000 forint+ áfa tól érhetőek el. jelen lehetnek egytollas, vagy kéttolas változatban, tű kulcsos, kicsapó nyelves, kampós, görgős, háromirányú kétfurdulatos vagy négy fordulatos zárak.
Ezek meghatárázozásához a zárszervizes kollégánk segít Önnek! 

Éredeli mennyi a zárcsere ára? +36 70 2000 400

 

Biztonsági ajtó zárak: 50.000 forint + áfa tól 100.000 forint +áfa közt.  Melyek többnyire négyfordulatos három irányú zárak tollaskulccsal rendelkeznek, kódolhatóak az esetek többségében így a bejárati ajtó zárkódolása után azonnal biztonság élvezhető

Ennél lehetnek esetekben nagyobb extrém méretekkel rendelkező egyedi gyártású fa, fém, műanyag bejárati ajtók amelyek zárait le kell cserélni itt egyedi árainkat a helyszínen tudjuk prezentálni, amely fűg a kulcsok számától, minőségtől.

 

Prémium minőségű zárak: 22.000 forint +áfa tól 45.000 forint + áfa tartományban lelhetőek fel. Gyártó, kulcsok száma, méret, kártyával való másolás, felfúrás, letapogatás, zártörés elleni védelemmel ellátva kerülnek beszerelésre. Ennél lehetnek esetekben nagyobb extrém méretekkel rendelkező egyedi gyártású fa, fém, műanyag bejárati ajtók amelyek zárait le kell cserélni itt egyedi árainkat a helyszínen tudjuk Önöknek prezentálni.

 

Zárkódolás, lamella csere: 50.000 forint+ áfa tól Bizonyos esetekben egy biztonsági ajtó zárcsere műveletét el lehet végezni egy új kulcsra való kódolással!
Ehhez pontos adatok szükségesek így zárszakértőnk várja a hívását

 

Hevederzár betét cseréje: 20.000 forint + áfa tól 40.000 forint + áfa tartományig elérhető. Ennél az alap hevederzár betét csere áraknál lehetnek esetekben nagyobb extrém méretekkel rendelkező egyedi gyártású fa, fém, műanyag bejárati ajtók amelyek zárait le kell cserélni itt egyedi árainkat a helyszínen tudjuk Önöknek prezentálni.

 

Postaláda zár csere: 15.000 forint +áfa munkadíj és a postaláda zárak esetében 3.000-5.000 forint + áfa költséggel lehet számolni.

 

Fogaskerekes zárbetétek cseréje biztonsági ajtóban: 30.000 - 45.000 forint + áfa tól. Laikusként nehéz felmérni milyen zár szükséges a csere elvégzésére. A fogaskerekes zárak árai függenek a fogak számaitól, osztásaitól, méretezésüktől, a kulcsok számától, a zárbetét minőségtől. Egyedi árajánlatunkért keresse zárszerviz telefonszámunkat: +36 70 2000 400

 

Műanyag ajtó zárbetét csere: 9.900 forint + áfa tól 15.000 forint + áfa Értéke a legtöbbször megegyezik a normál ajtóárak felsorolásával amit az elsősorban adtunk meg.
Ez az zárbetét egy normál bejárati ajtó vastagságot szolgál ki 5-6 cm méretben és a felső ár a legvastagabb műanyag ajtóknál áll meg ami cirka 10 -11 cm vastagságban van jelen.
Ennél lehetnek esetekben nagyobb extrém méretekkel rendelkező egyedi gyártású fa, fém, műanyag bejárati ajtók amelyek zárait le kell cserélni itt egyedi árainkat a helyszínen tudjuk prezentálni, amely fűg a kulcsok számától, minőségtől.
Egyedi árainkat a zárcsere területén ezen a telefonszámon érheti el:  +36 70 2000 400

 

Felhúzó kilincses zár csere: 25.000 forint +áfa tól 65.000 forint + áfa ig terjedhet.
Ám figyelembe kell venni, hogy vannak olyan többpontos műanyag ajtózárak amelyek nincsenek mára forgalomban így a zárak javítása lehetetlen feladat!
Ezért ott csak átalakítással lehet biztonsági zár szerelést elvégezni!
Így ezek a munkák befogadó darabokkal, közép záró lemezekkel egészíthetik ki az árajánlatot.
Jelen vannak két tüskés, 4 gombás, görgős, nútos, vagy két görgő két tüske, esetekben három nyelves többpontos zárak!
Amikor a feladat a zárnyitás, ember legyen a talpán aki zárt műanyag ajtónál megmondja, pontosan melyik típus van a bejárati ajtóban és az milyen kerülhet cserére!
Zárszerviz szolgáltatásunk mégis képes arra, hogy kalkulálható költséget adjon a munkára!
Hívjon minket: +36 70 2000 400

 

Kínai HiSec ajtó zárcsere ár: 14.800 forint + áfa 45.000 forint +áfa költségben érhető el.
Az alapváltozatú zárbetét is mabisz minősítéssel rendelkezik de csak három kulcs jár hozzá gyárilag a csomagolásban.
Mivel ez sem egy Kínai zár ezért a kulcsok másolásáért cirka 4.000 forintot kérnek el a kulcsmásolók.
Még akkor is ha éppenséggel nem sikerült a másolatot megfelelően elkészíteni a gép kopásából vagy a szakszerűtlen kivitelezés miatt.
Ha Önnek 5 kulcsra van szüksége és még egyet el is rontanak akkor simán belefér a magasabb minőség is amely 25.900 forint + áfa tó érhető el öt darab kulccsal, felfúrás, letapogatás, másolás, zártörés,és savazás elleni védelemmel ellátva, ,agas biztonságot nyújtva a Hi Sec ajtó zárak cseréjénél!

Milyen esetkeben szükséges a zárcsere 

Lakóterületünk és értékeink elsődleges védvonala a bejárati ajtó!

Teljesen mindegy, hogy társas ház, családi, kertes, emeletes házban élünk a biztonsági ajtó feladata, kint tartani mindazokat akikre a legkevésbé sem vagyunk kíváncsiak!

Mindenkinek annyi ideig tarthatja távol a nem kívánatos személyeket a műanyag bejárati ajtója amíg a zárbetét védelmi szintje lehetőséget ad rá!

Persze nagy a szórás a zárbetét árak tekintetében!

Ha az Kínai gyártmány és kutyaütő akkor a zárnyitás időpontja másodpercekben mérhető és két zárbetét estén akár 3 perc alatt is nyitható álkulccsal vagy zárfésűvel, de a legszebb az egész műveletben az, hogy betörés után azt vissza is lehet zárni!

Ennek a lehetőségnek az elhárítása ma a legnagyobb feladat!

Cégünk nap mint nap kap felkérést, hogy a régi zárakat cseréljük le biztonsági zárakra amelyek ellen állnak az ilyen külső behatásoknak!

Egy betöréskor sok esetben még rendőrségi jegyzőkönyv sem kerül kiállításra!

Egy ügyfelemnél végeztem zárcsere munkálatokat a fent említett okok miatt.
Ö kihívta a rend őreit mert több száz ezer forint készpénze és az aranyai tűntek el úgy, hogy az ajtón egy nyom nem volt arra nézve, hogy azon bárki be tette volna a lábát!

A rendőrség kiérkezéskor azt mondta az ügyfelemnek, hogy bizony Ö szenilis és majd eszébe jut hová tette vagy dugta el a pénzét, és majd meglesz.

Persze rendőrségi jegyzőkönyv ezért nem készült, kár ezzel az üggyel a helyszínen tölteni órákat, fotózgatni, ujjlenyomatot vagy éppenséggel Dnst keresni a lakótérben és a bejárati ajtón.

Kvázi nincs tettes nincs gyikos!

Ezért a biztosító társaságnak nem áll módjában kártérítést fizetni, hiszen az csak a jegyzőkönyvben foglaltak szerint lehet, amenyiben nyoma van az ajtó kinyitásának a zárakon.

Ez a könyv olyan mint a biztosító szeme!

Fel van benne tüntetve a behatolás módja, maga a zárbetét ami a kárkor a biztonsági ajtóban volt, és a kulcsok.
Ezekből állapíthatják meg a betörés módozatát, kivitelezését, és ez alapján lesz majd valaki gyanúsított.

Azért, hogy hogy Önnel ne fordulhasson elő ilyen eset zárcsere szolgáltatásra lesz szüksége!

Egy prémium zárbetéten nem lehet láthatatlanul bejutni az Ön lakóterében lévő értékeihez!
Minden esetben azért kell a minőségi zárbetét csere alkalmazását kérni mert így nagy eséllyel meg tudjuk állítani a betörőket a bejárati ajtó előtt!

Egy normál zárbetét ára és egy prémium zár értéke között 20.000 - 25.000 forint eltérés látható!

Manapság egynapi bevásárlás tétele! Nem két vagy hárommillió forint. Ezért az összegért nem szabad kockáztatni!

Más dolog amikor elhagyott, ellopott kulcsok esetében kell végrehajtani a zár csere kivitelezését!

Bár kimondottan előnyös ez a helyzet arra is, hogy ebben az esetben frissítsük biztonsági fokozatounkat a bejárati ajtó területén!
Nem megengedhető, hogy egy jó minőségű zárat rosszabbra cseréljünk arra hivatkozva, hogy ezt nem tehetjük meg!

Manapság egy zárbetét cseréje a legkisebb kiadással járó művelet a lakásunk felújításának költségkeretében ám értéke felbecsülhetetlen!

Gondoljunk bele tíz év alatt menyi nyitást, zárást kell ennek a zárszerzetnek végrehajtania, és milyen szélhámosok előtt megörizni az Ön értékeit!
Ezt a minőséget nem várhatjuk el egy alap zárbetét kategóriától.

Amikor sürgős zárnyitás szükséges abban az esetben SOS zárszerviz alkalmazása kell!

Hiszen az ajtónyitás után nem maradhat tárva-nyitva a bejárati ajtó!
Ez a legjobb lehetőséget biztosítja az Ön számára a döntésben, hiszen a saját szemével kísérheti végig mennyi ideig áll ellen a biztonsági ajtó az ajtónyitáskor.

Amikor a zárszerelő percek alatt végez a munkával akkor biztos lehet benne, hogy ezt a rossz oldalon álló betörő is abszolválni tudja, hiszen ezzel foglalkozik nap mint nap mint a zárszerviz munkatársai csak Ő a rossz oldalon áll!

Ezért érdemes konzultálni milyen további lehetőségek kiaknázását tartja szem előtt a szakember a helyszínen legyen szó akár a 18.kerületben történő ajtózár csere esetében!

Persze több zár is lehet az ajtóra felszerelve úgy mint a felső forgatógombos pót zár, vagy a hevederzár.
Sok esetben tapasztalom, hogy ha kettőből egy zár nem működik és a másik is meghibásodik akkor felmerül Önökben a kérdés, hogy elég ez az egy zár!?

Ha két ajtózárból csak egy működőképes akkor 50% kal alacsonyabb a biztonság az ingatlan területén!
És ezt akár ellenőrizni is lehet!

Mondjuk az ajtólap felül való megnyomásakor érezhető, hogy ez a zár abban a pozicíóban nem zár!
Ezt pontosan tudják az illetéktelen behatolók és számos esetben alkalmazzák is!
Abetörés technikák folyamatosan fejlődnek, óriási számba lehet külföldi oldalakon rendelni zárnyitó eszközöket oly módon, hogy nyilvántartás nélkül alkalmazhatóak.

Ám a különbség a betörő és a zárszerviz közt az, hogy ma Magyarországon a cégek részére ezek a szerszámok tiltó listán vannak! Számos esetben a betörési módok buktatják le az elkövetőket, szerszámok nyomai stb.
Ezért a lehetőségekhez képest azt ajánlom mindig a legjobb termékeben gondolkodjunk, hiszen ott a kulcsok számai is magasabb a minőséggel párhuzamosan. És nem utolsó sorban ha több biztonsági zár van felszerelve a bejárati ajtón akkor mind működjön!

Egy biztos!
Zárcsere előnyei számtalanul lettek felsorolva a fenti cikkben ám hátrányával az elmúlt 20 év alatt egyszer sem találkoztam!

Nagyon sok megrendelőmnek segítettem az elmúlt évek alatt biztonságossá tenni a lakóterületét, egy visszahívás nem volt azzal kapcsolatban,
hogy ott ahol én végeztem a zárcsere műveletét a betörők vendégségbe járnának!
Ezzel párhuzamosan a minőség tekintetében garanciális munka nem adódott!

Az elmúlt évekhez képest a zárkirálynál ár emelés nem került a felszínre, amely azért fontos mert partnerhálózataink hosszú időre tekint vissza és kemény lábakon áll az ajtózár csere árképzésekkel kapcsolatban.

Zárcsere munkálatait végeztem már színész embereknek, híres embereknek, rendőrségi ügyekkel kapcsolatban, végrehajtók társaságában, NAV bevetési alosztályának, cégeknek, magánembereknek és számtalan más esetekben!

Az azonosság tartalma az, hogy minden esetben a minőséget favorizálom és nem engedem, hogy bármelyik ügyfelem áldozata legyen egy lehetséges betörésnek! 
Persze ahhoz a tanácsaimat meg kell hallgassa a helyszínen és felelősségteljes magatartással választania a jövő értékeinek megőrzéséhez!

Bátran jelentem ki hogy a Zárkirály kulcsfontosságú szereplője a zárcsere árak alakulásában Budapest területén!
Érdeklődjön Ön is hogy milyenek ma a zárcsere árak Budapest területén: +36 70 2000 400

Ha van már árajánlata egy zár csere megoldásra ossza meg velünk!
Biztosan van benne egy picivel nagyobb rés ahol mi faragni tudunk a bejárati ajtó zárcsere árakon!

Zárcsere árak

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk